SAMKilla 24/7

Tiedepuiston kampuksen 24H-aluetta voi hyödyntää opiskelutehtävien tekoon tai vapaa-ajan viettoon myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kampukselta löytyy iso tietokoneluokka, valokuvausstudio ja kuntosali. Klo. 17.00 koulun ovet menevät lukkoon, jonka jälkeen niistä pääse vain kulkukortin avulla sisään. Myös tietokoneluokan, kuntosalin ja studion ovista pääsee kulkukortilla. Iltaisin klo. 21.00 hälytysjärjestelmä kytkeytyy päälle, joten ennen sitä pitää käydä leimaamassa itsensä ulos ja takaisin sisään, mikäli haluaa jatkaa töitään ilman ikäviä ja kustannuksekkaita seurauksia. Kulkukortin saa vahtimestarilta maksutta.

 

Tietokoneluokka
Tietokoneluokka käsittää 48 kappaletta tietokoneita, joilla on lähes kaikki ohjelmat, mitä opiskelussa muutenkin käytetään. Lisäksi luokassa on useampi skanneri ja iso tulostin. Opiskelijoille on myös varattu tulostusbudjetti. 15 euron edestä voi lukuvuoden aikana tulostella mielensä mukaan. Koulun kirjastosta voi ostaa lisää tulostuskertoja, mikäli annettu budjetti kuluu loppuun.

20150306_120714

 

Studio
Studiosta löytyy hyvien kuvien ottamiseen tarvittavaa välineistöä, kuten muutamia lisäsalamoita kameralle ja valaistukseen erilaisia varjoja. Kuvien taustaksi on tarjolla mustia ja valkoisia paperisia ja kankaisia vaihtoehtoja. Rekvisiitat pitää hankkia itse. Koululla on muutamia järjestelmäkameroitakin, joita saa opiskelutehtäviä varten tarvittaessa lainaksi maksutta. Kameroita lainaa koulun viestintäosasto, joka löytyy ruokalan läheisyydestä.

20150323_105005

 

Kuntosali
Naisille ja miehille on omat suihkulliset pukuhuoneet lukollisilla kaapeilla varustettuna. Kuntosalilta löytyy monipuolisesti eri lihasryhmille tarkoitettuja laitteita, sekä aerobiseen harjoitteluun pari kuntopyörää, crosstrainer ja juoksumatto. Myös irtopainoja on kattava määrä laitteiden lisäksi.

20150306_121015