Pori tutuksi Facebookissa

Teksti: Sanna Rauhala
Kuvat: Facebook-kuvakaappaus, Google

Missä ovat parhaat lenkkeilypolut Porissa? Kuka kampaaja hoitaa homman parhaiten? Mistä saa parhaat bagelit? Nämä kysymykset ovat tuttuja jokaiselle, joka on joskus muuttanut uuteen kaupunkiin tietämättä siitä ennestään paljoakaan.

Mutta mistä lähtisin etsimään tietoa haluamistani asioista? Listasin muutaman Facebook-ryhmän, joista voisi olla apua uusporilaisille (miksei vanhoillekin) kampaajan tai lenkkipolun valinnassa.

Puskaradio Pori, Porin puskaradio (sensuroimaton)

Porin Facebookissa toimivat puskaradiot ovat oivia tiedonlähteitä uusporilaisille. Jos pohdit, mistä löytää hyvä ja opiskelijahintainen rakennekynsien tekijä tai mistä liikkeestä tietty lautapeli ei vielä ole loppu, kannattaa kääntyä kanssaryhmäläisten puoleen.

Vuokra-asunnot Pori

Jos olet muuttamassa Poriin, haluat vaihtaa asuntoa tai punkkaat väliaikaisesti kaverin nurkissa, tutustu ryhmään Vuokra-asunnot Pori. Tässä ryhmässä yksityiset henkilöt hakevat mieleistään asuntoa ja vuokranantajat ilmoittavat omista vapaana olevista asunnoistaan, ilman välikäsiä.

Kesätyöt Porissa ja Avoimet työpaikat Porissa

Nämä ryhmät pitävät sinut ajan tasalla Porissa avoinna olevista työpaikoista.

Rehdin kaupan REKO, REKO Pori

Jos suosit lähituottajia ja -ruokaa, tutustu näihin ryhmiin.

Vegaaninen Pori

Tästä ryhmästä saat parhaat vinkit siitä, mistä vegaaniset ruoat kannattaa ostaa ja mistä niitä ylipäätään löytää Porista.

Tutustu myös ryhmiin:

International Pori people

Koiraihmiset Pori

Mu Pori o onnelline

Pori muistoissa ja valokuvissa.

Kattellaan! (Sinkut/Pori)

Pori on paras