Loikka liikuntapäivät

 

Teksti ja kuvat: Robin Mattila ja Juho Laaksonen

Sammakko järjestää vuosittain erilaisia urheilutapahtumia, joihin Sammakon jäsenet pääsevät ilmaiseksi osallistumaan. Liikuntapäivät kestävät yleensä koulupäivän verran ja joukkueita on ollut tapahtumissa paljon. Loikka-liikuntapäivän lajeina nähdään mm. salibandy, jalkapallo, pipolätkä ja pesäpallo.

 

Loikka-liikuntapäivät tuovat mukavaa piristystä harmaaseen arkeen ja niissä on aina rento meininki. Opiskelijat odottavatkin liikuntapäiviä innolla ja kasaavat joukkueita jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

 

Tapahtumat ovat Sammakon toimesta hyvin järjestetty ja oheisohjelmaa on myös tarjolla niille, jotka eivät joukkueurheilusta juurikaan välitä. Oheisohjelmana ollaan nähty mm. juoksukilpailuja, koetushyppyä ja mäenlaskua pulkalla.

 

Urheilupäivien jälkeen järjestetään turnauksen viralliset juhlat paikallisissa Porin yökerhoissa, joissa voi sitten juhlia menestystä. Opiskelijatalo Saikulla on pelien jälkeen usein ohjelmaa.

 

Liikuntapäivissä on yleensä rento ja leppoisa ilmapiiri, joten sinä joka mietit osallistumista, niin rohkeasti vain mukaan liikkumaan!

 

Sammakon FB-sivulta saa lisätietoa tapahtumista ja ajankohdista.