Henkilökuva Daniel Sharsan

Teksti ja kuvat: Laura Lähteenmäki ja Pyry Metsärinne

 

Daniel Sharsan on 23-vuotias porilainen. Vaikka hän asuukin tällä hetkellä Porissa, on hän kerennyt viettää aikaansa kaksi vuotta Tampereella, sekä Helsingissä. Tampereella hän suoritti urheiluhierojakoulutuksen, joka jätti hänelle vähän pettyneen olon. Koulutus perustui pääosin ilmaishieronnoista ja opetustunteja oli hyvin vähän. Daniel kuitenkin tykkäsi todella paljon Tampereesta kaupunkina ja olisi tulevaisuudessa valmis muuttamaan sinne takaisin. Helsingissä hän oli töissä Tjäreborgin konttorilla. Hän piti työstään, mutta joutui luopumaan siitä, koska sai koulupaikan Porista.

Daniel opiskelee SAMK:ssa matkailualaa. Hänellä on kokemusta alasta jo, koska hän työskenteli Tjäreborgin konttorilla, sekä matkaoppaana kahden vuoden ajan Espanjassa. Matkaoppaan työstä hän ei haaveile. Siellä päivät olivat pitkiä ja raskaita, mutta opettavaisia. Kotimaassa erilaisten tapahtumien järjestäminen olisi mielenkiintoista tulevaisuudessa. Matkailualalle Daniel halusi, jotta pääsisi esimiesasemaan ja ala itsessään tuntuu hänelle sopivalta.

SAMK:sta Daniel on yleisesti tyytyväinen. Tehtäviä on paljon ja osa tuntuukin todella turhilta. Tietyillä alueilla olisi kehitettävää. Hän on saanut paljon uusia ystäviä ja kontakteja koulun kautta. Daniel odottaa innolla uuden Kampuksen avaamista, jotta koulumatka lyhenisi.